صنایع همکار

صنایع نفت و گاز به سه بخش صنایع بالادستی، میان دستی و پایین دستی تقسیم میشوند. منظور از دسته بندی صنایع نفت و گاز در دسته بندی صنایع ستاره فیلتر ، صنایع بالا دستی نفت گاز می باشد.
تعریف صنایع بالا دستی(صنایع نفت و گاز):
صنایع بالادستی در صنعت نفت و گاز عبارتند از بخش جستجو، اکتشاف، حفاری و تولید نفت خام، گاز طبیعی و یا میعانات گازی.

صنایع نفت و گاز به سه بخش صنایع بالادستی، میان دستی و پایین دستی تقسیم میشوند. منظور از دسته بندی صنایع پتروشیمی و شیمیایی در دسته بندی صنایع ستاره فیلتر ، صنایع پایین دستی نفت گاز می باشد.
تعریف صنایع پایین دستی(صنایع شیمیایی و پتروشیمی):
صنایع پایین دست به صنایعی اطلاق می گردد که پس از دریافت نفت، گاز و معیانات، فراوری و جداسازی و تصفیه روی محصول انجام داده و در نهایت برای فروش در بازار عرضه می نمایند. پالایشگاههای نفت و گاز در این دسته طبقه بندی می گردند.

حمل و نقل : شامل زیر ساخت ها و کلیه ابزارها و وسایل مورد نیاز برای جابجایی کالا ، اجناس و انسان ها و بهربرداری می باشد .
این وسایل اعم از هوایی، زمینی و دریایی، در انواع عمومی و خصوصی و در قالب سبک و سنگین و همچنین شخصی ویا تجاری می باشند.

صنایع کشاورزی که ستاره فیلتر با آن در ارتباط است شامل خودروهای کشاورزی و مکان های نگهداری مواد و محصولات کشاورزی می باشد.

صنایع نیروگاهی مجموعه‌ای از تأسیسات صنعتی است که با تبدیل انرژی از دیگر شکل‌های آن مانند انرژی شیمیایی، انرژی هسته‌ای، انرژی پتانسیل گرانشی و… به انرژی الکتریکی ، برق مورد نیاز را تولید میکند.
فیلتر اولیه و فیلتر ثانویه (میکروفیلتر) از مهمترین تجهیزات تصفیه هوا در هر سیستم هوای فشرده ای محسوب می‌گردند. این فیلترها با استفاده از تکنیک فیلتراسیون مکانیکی برای حذف ذرات روغن و آب طراحی شده‌اند و همچنین در حذف ذرات جامد با اندازه‌های بسیار ریز (تا یک صدم میکرون) نیز بسیار موثر هستند. باور عموم آن است که فیلتر اولیه برای حذف روغن و فیلتر ثانویه برای حذف ذرات معلق جامد مورد استفاده قرار می‌گیرد. ولی واقعیت آن است که هر دو فیلتر عملکرد مشابه‌ای دارند. فیلتر اولیه وظیفه فیلتراسیون کلی را بر عهده دارد و از سایر فیلترها در برابر آلودگی‌های توده‌ای که در هوای فشرده وجود دارد، محافظت می‌کند.
از فیلتر جداساز آب به منظور محافظت از فیلتر اولیه و ثانویه (میکروفیلتر) در سیستم هایی که در آن هوا در سیستم توزیع و لوله کشی بیش از اندازه خنک می گردد (مناطق سردسیر)، استفاده می شود. این فیلتر بیش از ۹۰ % از آب موجود در هوا را از سیستم حذف می کند.
فیلتر غبارگیر یا اصطلاحا داست فیلتر به‌منظور حذف ذرات جامد از جریان هوا مورد استفاده قرار می‌گیرد. این فیلتر با استفاده از تکنیک فیلتراسیون مکانیکی، ذرات جامد را تا میزان ۹۹/۹۹ % از جریان هوای فشرده جدا می‌کند. برای حذف ۱۰۰ % ذرات جامد از جریان هوا بایستی از فیلترهای غشایی استفاده نمود.
بخار روغن در واقع همان روغن مایع است که به فرم گازی شکل درآمده است و به راحتی همراه با جریان هوای فشرده از فیلترهای اولیه و ثانویه عبور می‌کند. موثرترین روش برای جداسازی بخارات روغن از سیستم هوای فشرده استفاده از فیلترهای روغن‌گیر یا همان ستون‌های جاذب کربن – اکتیو است. در این ستون‌ها هوای فشرده از میان بستری از مواد جاذب کربن اکتیو عبور داده می‌شود و بخارات روغن جذب این مواد جاذب گشته و درنتیجه در خروجی هوای عاری از روغن خواهیم داشت. استفاده از ستون‌های کربن-اکتیو محافظت کامل در برابر آلودگی‌های بخارات روغن را تضمین می‌کند.
استفاده از فیلترهای استریل، حذف کامل و ۱۰۰ % ذرات جامد و میکرو ارگانیسم‌ها را به دنبال خواهد داشت. این فیلتر یک نوع فیلتر غشایی (Membrane) است که هوای فشرده خروجی از کمپرسور را کاملا استریل و برای هرگونه مصارف دارویی و غذایی آماده می‌کند.
بطور کلی کیفیت هوای مصرفی در هر نقطه از سیستم های هوای فشرده متفاوت می باشد. از همین رو فیلتراسیون هوای فشرده تنها در یک محل (مثلا در اتاق کمپرسور) کافی نیست و بایستی هوای فشرده قبل از ورود به سیستم توزیع فیلتر گردد. در واقع هوای فشرده با بالاترین کیفیت ممکن بایستی به محل مصرف برسد. استفاده از فیلترها و میکروفیلترها این تضمین را به ما می دهد که هوای فشرده با مناسب ترین کیفیت را به مصرف کننده هوا تحویل میدهیم.
در زیر چند مورد از سیستم های فیلتراسیون برای کاربردهای مختلف را مشاهده می کنیم :
AO= فیلتر اولیه
AR = فیلتر غبارگیر
WS = تله آبگیر
AA = فیلتر ثانویه (میکروفیلتر)
AAR = میکروفیلتر غبارگیر
ACS = فیلتر کربنی

صنایع فلزی به گروهی از صنایع اطلاق می شود که ماده اولیه آنها فلزات باشند و این مواد، طی مراحل مختلفی به محصولات نیمه ساخته و نهایتا تمام شده
تبدیل می شوند. به دلیل اهمیت فولاد و صنایع مربوط به آن در کشور که جز صنایع سنگین و مادر محسوب می شود و حجم فعالیت و ارتباط شرکت ستاره فیلتر با آن ،این بخش ،در سطح خود صنایع فلزی و به مراتب با اهمیت بیشتر قرار میگیرد.

صنایع دارویی و پزشکی :
صنایع دارویی و بهداشتی، شامل صنایع و خدماتی است که کالاها و خدماتی را برای معالجه بیماران تحت مراقبتهای درمانی ، پیشگیرانه ، توان بخشی و تسکینی فراهم می کند. در این بخش بیمارستان ها و مراکز درمانی، آ زمایشگاه ها، شرکت های داروساز و … قرار دارند.

معادن مختلف دارای ماشین آلات و تجهیزات خاص این صنعت جهت کندن کوه و زمین و استخراج انواع سنگ ها می باشد. بسیاری از این تجهیزات دارای انواع فیلتر بخصوص فیلترهای هوا می باشند.
ستاره فیلتر افتخار همکاری با بسیاری از معادن در ایران برای تولید انواع فیلترهای مورد نیاز شان را دارد.

در انواع صنایع و کارخانجات کوچک از ماشین آلات، تجهیزات، اماکن و حتی خودروهای معمولی و تجاری استفاده می شود که انواع فیلترهای هوا، مایع و گاز
در آنها به کار برده می شود. شرکت ستاره فیلتر سال هاست که جهت تامین فیلترهای این کارخانه ها با آنها همکاری لازم را دارد.